Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Swarovski kristállyal díszített fülbevaló

Swarovski kristállyal díszített fülbevaló

A swarovski kristállyal díszített ékszerek szemet gyönyörködtető kiegészítők, amelyeket bármely nő szívesen visel alkalomtól függetlenül. A kristályok különböző színekben érhetők el: az áttetszőtől az éjkéken át a modern, divatos színekig, mint a korall vagy a csiszolt zöld. A swarovski kristállyal díszített ékszerek a legmodernebb technológiával készülnek, értékállóak, minőségük nem romlik a rendszeres használat által sem.

Ha fülbevalót szeretnél, ajánljuk a swarovski kristállyal díszített fülbevalót! Különböző típusú fülbevalóink szemet gyönyörködtető kivitelezésben készülnek, nagyszerű kiegészítő, miközben viselője csodaszépnek érzi magát benne. A swarovski kristállyal díszített fülbevaló egy hétköznapi szett része is lehet, de nagyszabású alkalmak csodás kellékeként is hordható. Az ékszereket elérhető áron kínáljuk: ugye a Te ékszeres dobozodból sem hiányozhat egy pár swarovski kristállyal díszített fülbevaló?

A klasszikus kivitelezésekben érhető el: kapható kínálatunkban swarovski kristállyal díszített fülbevaló bedugós kivitelezésben, de swarovski kristállyal díszített lógós fülbevalónk is van. Az ékszer jól kombinálható nemesfémekkel, az ezüst fülbevaló swarovski kristállyal mindig nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében. Nézzük az egyes típusokat részletesebben is!

 

Ezüst fülbevaló swarovski kristállyal

 

Az ezüst árnyalatának köszönhetően nagyon jól illik a swarovski kristályhoz, igazán gyönyörű fülbevalók készülnek a kettejük kombinációjából. Swarovski kristállyal díszített ezüst fülbevalóink között találsz bedugósat, de karikát és csüngőset is – egytől egyig mesés darabok. A kristályok különböző színekben pompáznak, korall, fekete, víztiszta és csiszolt zöld is megtalálható kínálatunkban. Letisztult és mutatós darabok ezek, szépen harmonizálnak az ezüsttel, elegancia és kifinomultság jellemzi viselőjét. Ha valami modern és izgalmas ékszerre vágysz, megtaláltad, amit keresel: ezüst fülbevaló swarovski kristállyal!

 

Swarovski kristállyal díszített fülbevaló bedugós

A swarovski kristállyal díszített fülbevaló bedugós típusa igazi klasszikus darab, és kialakításának köszönhetően praktikus is. Kényelmes és biztonságos, könnyen fel lehet helyezni és eltávolítani, sportoláskor sem feltétlenül szükséges kivenni. Bedugós fülbevalóval bátran meglephetünk kislányokat és tiniket is, a csillogó ékszernek ők is biztosan örülni fognak. A kövek a szivárvány minden színében pompáznak: a klasszikus víztiszta swarovski kristály mellett megtalálhatjuk az olyan modern és fiatalos színeket is, mint a korall vagy csiszolt zöld. Ha azonban valami sötétebb ékszerre vágysz, fekete swarovski kristályból készült bedugós fülbevalóinkat ajánljuk: ezek a hétköznapi szettekhez kiválóan illenek, de egy visszafogottabb alkalmi ruhához is hordhatók. A kristályok szépen csiszoltak, kerek, de szögletes vagy kúp alakban is megjelenhetnek az ékszeren. A swarovski kristállyal díszített fülbevaló bedugós változata elegáns, diszkrét ékszer minden napra, miközben garantáltan bezsebelhetünk néhány dicsérő szót. Válassz kínálatunkból!

 

Swarovski kristállyal díszített lógós fülbevaló

 

Ha valami feltűnőbbet és merészebbet szeretnél, ajánljuk a swarovski kristállyal díszített lógós fülbevaló modelljeit – ezek igazi alkalmi ékszerek, amikkel nem lehet melléfogni.

A swarovski kristállyal díszített fülbevaló lógós kivitelezése már különlegesebb alkalmakra készülnek: elegáns, modern ékszerek, amely kiegészítők minden esetben feldobják a viselőjük szettjét. A swarovski kristállyal díszített lógós fülbevalók jól mutatnak egy szép ajándék dobozban: minden nő szívből örül egy ilyen ajándéknak. A swarovski kristállyal díszített lógós fülbevaló nem csak eleganciát nyújt, hanem fokozza a nőiességet is, kifejezetten ajánljuk estélyi ruhák kiegészítőjeként.

A swarovski kristályok különböző színekben díszítik a csüngős fülbevalókat, biztosan találsz ízlésednek megfelelő árnyalatot. A klasszikus víztiszta és fekete kristályok mellett, az éjkék és vörös kristályok is megjelennek, míg a fiatalosabb korall és zöld színek is képviseltetik magukat. A kristályok csiszolása és mérete változó lehet, modellenként eltérők. Zárszerkezete is többféle lehet, de mindegyik egytől egyig biztonságos. Patentzáras és kapcsos fülbevalók mellett beakasztós fülbevalót is megtalálhatsz óriási ékszer kínálatunkban. A swarovski kristállyal díszített lógós fülbevaló egy csillogós, tekintetet vonzó ékszer, viselője igazi királynőnek érezheti magát. Ragyogj te is swarovski kristályban! Rendelj még ma egy időtálló swarovski kristállyal díszített fülbevalót ékszeresdobozodba!

A swarovski kristállyal díszített fülbevaló idő- és értékálló ékszer, bármilyen alkalommal viselhetjük ezt az elegáns és modern kiegészítőt. Lepd meg magad vagy szerettedet vele, garantáltan örömet fogsz okozni! Weboldalunk kínálata folyamatosan bővül, találd meg a számodra leginkább tetsző kollekciókat!

Az oldal tetejére